STAP 14 Start van de volgende maand

STAP 14 Start van de volgende maand

Bewaar deze webpagina in je favorieten totdat je volgende salaris binnenkomt.

Video Start van de volgende maand in Simpel Huishoudboekje© (3 min).

In deze video wordt uitgelegd hoe je een nieuwe maand in Simpel Huishoudboekje© begint. Je neemt het saldo op de rekening van Simpel Huishoudboekje© uit de vorige maand over naar de volgende maand en voert het in het hokje saldo vorige maand. Bijvoorbeeld: 26 januari komt je salaris binnen. Dit is het datum wanneer wij aanraden om met de volgende maand te beginnen. Open je (online) bankafschriften. Alle afschrijvingen voor je salaris voer je in de maand januari. Je ziet nu dat Simpel Huishoudboekje© het saldo op rekening heeft berekend. (b.v. 890 euro). Je voert 890 euro in saldo vorige maand op tabblad februari. Het bedrag van je salaris voer je nu in de maand februari.

Tip!

Je hoeft niet je vaste lasten opnieuw in de volgende mand in te vullen. Je kunt die eenvoudig kopiëren. Bekijk de video van de vraag 5 van Meest gestelde vragen (FAQ) .

Heb je tekort aan regels in je Simpel Huishoudboekje© in de volgende maand waardoor je de vaste lasten niet kunt kopiëren? Dan kun je zelf makkelijk extra regels toevoegen. Zie video van de vraag 4 van Meest gestelde vragen (FAQ) .