Simpel Huishoudboekje© reacties gebruikers

Yvonne

Na mijn scheiding werd ik geconfronteerd met een warboel van allerlei zaken. Zou ik het gaan redden? Kan ik mijn hypotheek betalen, hoe ga ik rondkomen, wat heb ik nodig per maand voor mijn vaste uitgaven? En ga zo maar door. Het simpel huishoudboekje bracht uitkomst. Ik kreeg een goed overzicht in mijn inkomsten en uitgaven. En dat op een manier die uiterst simpel te gebruiken is, niet veel tijd kost en op ieder moment van de maand een overzicht geeft hoe ik ervoor sta. Ik gebruik het nu al 5 jaar en ben er ontzettend blij mee. Zonder dit huishoudboekje zou ik waarschijnlijk in de problemen zijn geraakt.

Annelies

Hartelijk bedankt voor het huishoudboekje! Nou had ik alles al op orde, maar dit boekje is super makkelijk. Hoef zelf niet meer te rekenen gaat allemaal automatisch SUPER !!! Nogmaals bedankt.

Lenneke

Bedankt voor het huishoudboekje! Lijkt me wel erg ideaal, als alles parallel loopt met de banksaldo, wist niet dat dit kon!

Ann

Inderdaad simpel. Hoe simpel kan het zijn! Je hebt geen uitleg erbij nodig. Geweldig!

Karel

Ik heb het huishoudboekje op mijn memory stick gezet. Ik werk op verschillende computers. Ik heb een overzicht van mijn financiën altijd bij de hand. Makkelijk en handig!

Ronald

Dankjewel erg handig systeem!

Irene

Heel hartelijk bedankt voor dit huishoudboekje, ik heb er al verschillende mensen blij mee kunnen maken. Gelukkig heb ik zelf geen financiële problemen maar om te voorkomen dat het gaat gebeuren (nu de economie toch achteruit gaat) heb ik op deze manier meer inzicht in mijn financiën en kan ik (zonder dat ik me bemoei met de financiën van anderen) andere mensen een goede tip geven. Nogmaals hartelijk bedankt en ik vind het trouwens ook top dat er mensen zijn die dit gratis doen voor anderen.

Marlene

Ik gebruik het simpelhuishoudboekje bijna elke dag. Ik moet zeggen het werkt perfect. Alles is overzichtelijk Zodra er op mijn rekening bij of afschrijvingen zijn dan verwerk ik deze meteen in het huishoudboekje en zo blijft alles overzichtelijk.

Mark

Hartstikke handig ik heb gelijk alles daarin gezet en ga vanaf nu alles bij houden!

Simone

Wat een fantastische website! Helemaal te gek dat je hier iets GRATIS kunt krijgen, en ook nog anoniem vragen mag stellen. Ik heb de link bij mijn “favorieten” gezet, en ik zal hier nog vaak terugkomen. Na jaren leven van een schraap-uitkering ben ik een echte deskundige geworden. Maar de steun die uitgaat van zo’n website als deze … daarvan heb ik tot nu toe alleen kunnen dromen. Blijblijblij

Roel

Voor iemand die heel erg slordig is met zijn administratie en steeds weer schrikt van de snelheid waarmee zijn geld als sneeuw voor de zon verdwijnt is dit simpele maar briljante programma een uitkomst. Ga vooral zo door!

Loes

Complimenten voor de site. De video-uitleg is heel erg duidelijk. Ook voor mensen die niet zoveel ervaring hebben met Excel is het heel gebruikersvriendelijk.

Hans

Simpel huishoudboekje is een goede manier om in één oogopslag de situatie van alle kostenposten versus budgetten per maand te zien.

Karin

Wat een ontzettend makkelijk systeem zeg, fijn hoor!

Nikky

Je kunt in Simpel huishoudboekje je begroting aangegeven en gedurende de maand vul je de desbetreffende uitgaven er naast in. Dan zie je meteen of dat “vakje” al leeg is geschraapt door. Alle totalen worden ook direct doorgerekend. Ik vind het het beste systeem dat ik tot nu toe heb gezien!

Emi

Hartelijk bedankt voor voor het programma en voor de ondersteuning! Ik krijg nu een veel beter inzicht in mijn uitgaven en het programma is echt een geweldige hulpmiddel om de uitgaven goed in kaart te brengen.

Sarah

Complimenten voor de geweldige site met het geweldige programma. Eindelijk iets wat ik ook kan!

Natalie

Hartelijk dank voor jullie werk! Ik ben er erg blij mee en vooral erg onder de indruk van jullie spontane hulp!

Esther

Ik ben helemaal weg van deze website. En het is zo duidelijk!

Masha

Dankzij het schuldenboekje die overzicht creëerde in mijn kleine schulden (1400 euro bij elkaar), zijn de schulden nu bijna gehalveerd in nog geen halfjaar door goede wilskracht en het niet laten verslonzen maar doorzetten! Ik ben echt goed in het bijhouden en onderhouden van mijn financiën geworden. Ik heb de boel hier perfect op orde dankzij jullie fijne duidelijke hulp programma’s en mijn eigen inzet. Voor het eerst voel ik me echt trots op wat mij WEL lukt !!!

Sesile

Lekker overzichtelijk en leuk dat duidelijk te zien is dat het klopt met het saldo op de rekening. Ik ben er heel blij mee en ik denk na over een voor mij goede manier om een financiële bijdrage te leveren.

Marlies

Ik heb net de versie van Simpel Huishoudboekje met kasboek en de boodschappen gedownload. Ik ben al lekker bezig met het invoeren van mijn vaste lasten en inkomsten. Dit is een hele handige tool!!

Ria

Ik vind het een top programma!

Rene

Niets dan lof over uw programma. Dank daarvoor!

Jelle

Financieel nooit geen problemen gehad totdat mijn jongste 18 werd. Halfwezen uitkering gestopt, alleenstaande oudertoeslag aanmerkelijk minder,niet meer gratis meeverzekerd, studie….Al met al ben ik er € 430 op achteruit gegaan! Ineens moest ik wel een financiele planning gaan maken. Voordat ik dat door had was het al bijna te laat. Uiteindelijk kwam ik op deze site terecht.Een kant en klare tool, gratis nog ook!(uiteraard wel een donatie gedaan) Ik heb nu sinds 3 maanden weer overzicht en heb er gewoon plezier in om het bij te houden. Niet dat ik er meer geld door krijg, maar het feit dat ik overzicht heb geeft al rust.

Debbie

Ik ben reuze blij met dit huishoudboekje (Simpel Huishoudboekje© Betalingsachterstanden). Door dat overzicht valt het allemaal best mee, al heb ik een toren hoge schuld, en kan ik eindelijk actie ondernemen!

Morene

Mijn complimenten. Uw simpelhuishoudboekje is een hele steun en hulp bij hoe te beginnen om je financiën op orde te krijgen.

Ingrid

Ik ben hier net een paar weken geleden mee begonnen om te kijken waar al mijn geld nu eigenlijk heen gaat en het is nog leuk om het te doen ook! Het is ook nog eens een leuk en leerzaam programma en ik denk dat dit ook voor kinderen een goed programma is om hun financiën op de rit te krijgen..

Download Simpel Huishoudboekje©..