Kies uw Simpel Huishoudboekje

Plus Magazine: Het echte ‘oude’ huishoudboekje in digitale vorm! 

Roel: Voor iemand die heel erg slordig is met zijn administratie en steeds weer schrikt van de snelheid waarmee zijn geld als sneeuw voor de zon verdwijnt is dit simpele maar briljante programma een uitkomst!

Emi: Hartelijk bedankt voor voor het programma en voor de ondersteuning! Ik krijg nu een veel beter inzicht in mijn uitgaven en het programma is echt een geweldige hulpmiddel om de uitgaven goed in kaart te brengen!

BASIC DELUXE  FAMILY

 Gratis

 

 14,95 euro

 

 19,95 euro

Online en/of offline huishoudboekje checkhuishoudboekje checkhuishoudboekje check
Windows, Mac, Android, iPadhuishoudboekje check huishoudboekje checkhuishoudboekje check
Hoeveel geld houd ik deze maand over? huishoudboekje checkhuishoudboekje checkhuishoudboekje check
Wat moet ik deze maand nog betalen?huishoudboekje checkhuishoudboekje checkhuishoudboekje check
Saldo op mijn rekening huishoudboekje check huishoudboekje checkhuishoudboekje check
Overzicht vaste lasten huishoudboekje checkhuishoudboekje check huishoudboekje check
Overzicht overige kosten huishoudboekje checkhuishoudboekje checkhuishoudboekje check
Overzicht boodschappenhuishoudboekje check not ok huishoudboekje check huishoudboekje check
Overzicht autokostenhuishoudboekje check not ok huishoudboekje checkhuishoudboekje check
Overzicht contante uitgavenhuishoudboekje check not ok huishoudboekje checkhuishoudboekje check
Grafiek “Mijn budget-taart”huishoudboekje check not ok huishoudboekje checkhuishoudboekje check
Grafiek “Mijn uitgavenoverzicht”huishoudboekje check not okhuishoudboekje check not okhuishoudboekje check
Grafiek “Mijn geplande kosten”huishoudboekje check not okhuishoudboekje check not okhuishoudboekje check
Grafiek “Mijn feitelijke kosten”huishoudboekje check not okhuishoudboekje check not ok huishoudboekje check
Grafiek “Mijn betaalde kosten”huishoudboekje check not okhuishoudboekje check not okhuishoudboekje check
Extra overzichten kostenposten naar keuze0 4  20
 Simpel Huishoudboekje meer infoSimpel Huishoudboekje meer infoSimpel Huishoudboekje meer info

Reacties van onze gebruikers

Bart

Ik wil mijn complimenten geven voor dit zeer overzichtelijk huishoudboekje. Zeer gebruiksvriendelijk en je ziet in een opslag hoe je er voor staat en wat je nog kan verwachten. Ik ben best wel ordelijk met mijn administratie, maar dit is toch wel meer overzichtelijk. Ga zo door!

Henk

Het is niet eenvoudig is om iets complex simpel te maken – én te houden. Dat is jullie met Simpel Huishoudboekje goed gelukt!

Marieke

Geweldig bedankt voor dit huishoudboekje. Ik heb zo iets hard nodig omdat ik altijd in de knel zit. Veel andere programma’s al geprobeerd maar Simpel Huishoudboekje is de eerste die ik echt handig, eenvoudig en werkzaam vind. Dank je wel daarvoor!

Karin

Schulden ontstaan vaak door een gebrek aan overzicht. Meestal weet je goed wat er maandelijks binnenkomt aan geld. Maar weet jij precies wat eruit gaat? En spaar je ook voor onvoorziene tegenvallers of voor later? Simpel Huishoudboekje is fantastische eenvoudige manier om weer overzicht te krijgen in je financiën!

Tijdschrift Genoeg (nummer 81)

Simpel Huishoudboekje dwingt je om er echt te gaan zitten en een structuur op te tuigen, en bewust na te denken over je budget.

Nadine

Ik vind het een heel erg leuk programma, vooral ook omdat het op eigen computer kan en ik niet in een of ander website mijn gegevens hoeft in te vullen.

Nicolas

Geachte, Ik ben woonachtig in België. Oei, weer een belg, ja ik weet het! Ik vind jullie huishoudboekje een fantastische tool! Bedankt daarvoor!

Hilleke

Sinds ik het Simpel Huishoudboekje gebruik kan ik elke maand rondkomen met mijn niet al te riant salaris. Het een sport voor mij geworden om zo veel mogelijk geld over te houden. Het is makkelijk in te vullen en geeft een zeer overzichtelijk beeld van hoe je er financieel voorstaat. Ik raad het iedereen aan het te gaan gebruiken. Ontzettend fijn dat het gratis aangeboden word. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees alle reacties.. Download Simpel Huishoudboekje©..

Bekend van

Simpel Huishoudboekje in Computer Idee Simpel Huishoudboekje in Plus Online Simpel Huishoudboekje in ConsumentenBondSimpel Huishoudboekje in Wijzer in Geldzaken