Disclaimer

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het Simpel Huishoudboekje is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van het Simpel huishoudboekje software en/of op de website aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te geven, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie altijd juist is.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die niet door het Simpel Huishoudboekje worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Het Simpel Huishoudboekje controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Producten, prijzen, kortingen en aanbiedingen van derden

Alle informatie op SimpelHuishoudboekje.nl over providers, (energie)leveranciers, producten, prijzen, kortingen en aanbiedingen wordt geleverd door de derde partijen. SimpelHuishoudboekje.nl wijst iedere aansprakelijkheid af voor deze informatie, dan wel de gevolgen daarvan.

Producten, prijzen, kortingen en aanbiedingen van Stichting Simpel Huishoudboekje

Alle informatie over onze eigen producten kan gevonden worden in de Algemene Voorwaarden van Stichting Simpel Huishoudboekje.